Te gândești să deschizi o unitate de catering, dar nu știi de unde să începi?
Știai că puiul cu pesmet crocant este un fel de mâncare pe care toată lumea îl îndrăgește, așa că va cuceri cu succes piața locală?
Obține ajutorul nostru în deschiderea unei unități de catering pas cu pas.
Sprijinul acordat este descris în detaliu în Manualul de Operațiuni cu peste 100 de pagini, care este împărțit în trei capitole principale:
- Bucătăria (secțiune tehnologică, inclusiv liste de aparate principale și mici și standarde pentru lucrul într-o unitate HoReCa)
- Meniu (reguli de alcătuire a bucatelor, rețete gata preparate pentru meniuri complete și mâncăruri pentru evenimente, calculator al costurilor alimentelor și liste de stocuri)
- Materiale de marketing (soluții gata, de exemplu afișe, pliante, menuboard-uri și acces la baza de date cu fotografii)
Oferim, de asemenea, cursuri în domeniul gastronomiei. Beneficiază de cunoștințele și experiența noastră. Vezi mai jos o prezentare generală a materialelor pe care le oferim și a modului în care te putem ajuta.
Contactează-ne pentru a afla mai multe +48 668 10 48 46.