Deschide un local cu preparate din pui

Powrót

Te gândești să deschizi o unitate de catering, dar nu știi de unde să începi?

 

Știai că puiul cu pesmet crocant este un fel de mâncare pe care toată lumea îl îndrăgește, așa că va cuceri cu succes piața locală?

Obține ajutorul nostru în deschiderea unei unități de catering pas cu pas.

Sprijinul acordat este descris în detaliu în Manualul de Operațiuni cu peste 100 de pagini, care este împărțit în trei capitole principale:

  1. Bucătăria (secțiune tehnologică, inclusiv liste de aparate principale și mici și standarde pentru lucrul într-o unitate HoReCa)
  2. Meniu (reguli de alcătuire a bucatelor, rețete gata preparate pentru meniuri complete și mâncăruri pentru evenimente, calculator al costurilor alimentelor și liste de stocuri)
  3. Materiale de marketing (soluții gata, de exemplu afișe, pliante, menuboard-uri și acces la baza de date cu fotografii)

Oferim, de asemenea, cursuri în domeniul gastronomiei.  Beneficiază de cunoștințele și experiența noastră. Vezi mai jos o prezentare generală a materialelor pe care le oferim și a modului în care te putem ajuta.

Contactează-ne pentru a afla mai multe +48 668 10 48 46.

REȚETE – REȚETE GATA PENTRU MENIURI COMPLETE

 

Meniul restaurantului tău este cel mai important element de diferențiere a localului tău pe piață! Puiul învelit în pesmet crocant oferă mari posibilități de compoziție a preparatelor. Poți pregăti cu ușurință o varietate de burgeri, tortillas, salate și găletușe. În plus, mâncărurile din pui sunt ideale pentru livrare (părțile cu os se mențin calde pentru o perioadă lungă de timp), ceea ce este de mare importanță în gastronomia actuală.

Utilizează rețetele gata pentru meniuri complete. Toate rețetele sunt alese astfel încât să fie pe gustul tuturor vârstelor. Am avut grijă, de asemenea, de costul corect al alimentelor și de rotația materiilor prime în bucătărie. Rețetele noastre gastronomice au fost testate și sunt servite cu succes în multe restaurante din întreaga Europă.

Mai jos sunt fotografii reale ale preparatelor pentru care vei primi rețete în cazul unei colaborări permanente.

Dacă ai întrebări sau dorești să afli mai multe detalii despre colaborarea noastră, te rugăm să ne contactezi:

FORMARE ÎN CATERING

Te întrebi cine îți va instrui angajații? Sau ești la început în domeniul HoReCa și ai nevoie de o instruire profesională?

Deschide-ți propriul local cu produse din pui și beneficiază de formare profesională în domeniul HoReCa înainte de a-ți deschide restaurantul. Bucătarul nostru calificat va veni la restaurantul tău. Acesta îți va arăta toate etapele de lucru în bucătărie, de la organizarea zonei de lucru, la operarea echipamentelor, pregătirea corectă a materiilor prime, prepararea și servirea fiecărui fel de mâncare din meniu.

Trainingul din domeniul gastronomic include, de asemenea, o discuție privind domeniul de aplicare al Manualului de Operațiuni, cu accent pe modul de organizare a activității în bucătărie într-un mod adecvat și optim. Formarea durează una sau două zile lucrătoare, în funcție de necesități.

Formarea poate avea loc și la sediul nostru.

TEHNOLOGIE & ECHIPAMENTE

 

Știai că, în parteneriat cu noi, câteva sute de proprietari de restaurante au deschis deja unități cu preparate din pui crocant? Pentru noi, acesta este un succes uriaș și, de asemenea, o oportunitate de a ne aprofunda cunoștințele și experiența.

Știm ce aparate funcționează cel mai bine și cum ar trebui să fie proiectată corect și ergonomic o bucătărie de restaurant. De asemenea, lucrăm cu un inspector sanitar care este foarte familiarizat cu tehnologia și specificul bucătăriei care servește preparate pe bază de pui pane.

Ca parte a colaborării, îți vom furniza un manual de operațiuni, care include, printre altele, o diagramă bloc a stațiilor și a încăperilor din incinta restaurantului care servește preparate din pui pane și o diagramă a proceselor de producție. În el, îți vom arăta ce echipamente sunt esențiale și opționale într-un restaurant. În plus, am pregătit liste de cumpărături pentru echipamente mari și echipamente mici. Acest lucru îți va economisi timp și bani și îți va oferi încrederea de a lucra cu echipamente sigure.

SUPORT DE MARKETING

Marketingul localului începe chiar înainte de deschiderea restaurantului! Asigură-te că potențialii clienți îți asociază localul încă înainte de deschidere. Cum faci acest lucru? Atunci când îți renovezi localul, pune un logo și un panou, investește în distribuirea de pliante în orașul tău (de exemplu, folosind modelul nostru de pliante), gestionează rețelele de socializare pentru a-i face pe potențialii vizitatori curioși cu privire la noul tău local. Crearea unei baze de clienți chiar înainte de deschiderea localului este o investiție importantă!

Dacă nu ai deja un nume de local și un logo, alege din baza noastră de date. De asemenea, avem un șablon pentru cardurile de fidelitate. Dacă ai întrebări sau te întrebi ce opțiune să alegi, pur și simplu contactează-ne. Îți vom sugera. Îți vom recomanda.

Profită de soluțiile gata făcute și începe să-îți construiești brandul!

Fă cunoștință cu mărcile noastre: